Vught • Boxtel • Vlijmen • ’s-Hertogenbosch
Contact: T 06 - 1978 62 83
E info@huidtherapie-aventurijn.nl

DE Praktijk voor huid- en oedeemtherapie in den bosch, vught,
vlijmen en boxtel


Huid-en Oedeemtherapie Aventurijn is een kleinschalige praktijk met meer dan 15 jaar ervaring. Kenmerkend voor onze praktijk is de persoonlijke aandacht voor iedere patiënt en het directe contact. Voor elke behandeling trekken wij 45 minuten uit. Wij zijn goed bereikbaar per auto en er is gratis parkeergelegenheid op alle locaties.

Ik ben Stephanie de Laat-van Kalmthout. In 2001 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht, waarna ik ruim 5 jaar gewerkt heb als huidtherapeut in een praktijk in Helmond. Daarnaast ben ik 5 jaar lang docent Huidtherapie geweest op de Hogeschool Utrecht. Mijn aandachtsgebied is lymfoedeem na borstamputaties. Ik werk samen met Shelley Weber.

Mijn naam is Shelley Weber. In 2014 ben ik afgestudeerd als Huid-en Oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de opleiding Huidtherapie heb ik stage gelopen bij Praktijk voor Huid-en Oedeemtherapie Aventurijn, waar ik direct na mijn afstuderen als werknemer ben begonnen. Ik werk met veel plezier op de locaties in Vught, ’s-Hertogenbosch en Vlijmen.

Voor een oriënterend gesprek, voor advies of met een vraag kunt u altijd bij ons terecht. Informatie aanvragen